NAŠI PARTNERI SU:


RUKO, EIBENSTOCK i EUROMASTER
Od kako je firma počela sa radom, bili smo ovlašćeni distributeri Starmix usisivača, Behringer gasne opreme, Perles električnog alata, Rems opreme za vodovod i kanalizaciju, NWS ručnog alata.

RUKO, GERMANY

RUKO

REZNI ALAT I PRIBOR

Zadovoljni klijenti kroz visok kvalitet. RUKO je uspeo ovaj moto uspešno provlačiti kroz čitavu istoriju kompanije. RUKO je osnovan 1974 godine u Böblingen-u. U to vreme RUKO je bio fokusiran na proizvodnju alata za bušenje i testerisanje. Od Novembra 1990 godine sedište RUKO GbmH se nalazi u Holzgerlingen-u nadomak Stuttgart-a.

OFICIJELNI SAJT

EIBENSTOCK, GERMANY

logo-eibernstock_160.jpg

- ELEKTRIČNI ALAT

Preduzeće EIBENSTOCK je osnovano 1919. godine i od početka se specijalizovalo za profesionalne alate koji se koriste pri teškim uslovima rada na gradilištima. Ova strategija je omogućila postizanje natprosečnog rasta tokom poslednjih godina.Zaposleni u preduzeću sa ponosom ukazuju na to da EIBENSTOCK uživa dobar glas kod kupaca iz industrije i zanatstva. Osnova za to je povezivanje dugogodišnje tradicije sa aktuelnim rezultatima razvoja, obrazovan stručni kadar, najmodernije tehnologije izrade, obiman sistem obezbeđenja kvaliteta i mladi razvojni tim pod vođstvom dinamičnog rukovodstva. Zahvaljujući intenzivnom ulaganju u oblast izrade motora i prenosnika snage kontinualno se razvijaju inovativni proizvodi, koji se izvoze u više od 35 zemalja i koji su vodeći u svojim grupama proizvoda u oštroj međunarodnoj konkurenciji uz ispunjenje visokih zahteva za kvalitetom uz povoljan odnos cena - perfomanse. 

OSICIJELNI SAJT

EUROMASTER, BULGARIA

EM_BANER1.png

                     
- RUČNI, ELEKTRIČNI, BAŠTENSKI I MOLERSKI ALAT

EUROMASTER je vlasnik brendova TOPMASTER. RAIDER, GADGET, TOP GARDEN i TOP STRONG.

Brend TOPMASTER je od 2001 godine zaštitni znak firme Euromaster Import-Export Ltd i zbog pametne marketinške i prodajne strategije imao je brzi uspeh na tržištima širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike. TOPMASTER odlikuju odličan kvalitet, pouzdanost i inovacija u projektovanju i fukcionalnosti.

Kako biste ostvarili svoje dobre ideje nije uvek potrebno uložiti mnogo novca. GADGET brend nudi širok spektar ručnih alata sa dobrim kvalitetom po konkurentnoj ceni. Svaki GADGET proizvod je dizajniran za maksimalnu lakoću u radu i samim tim je obavezni deo svake kućne radionice. 

RAIDER je sopstveni brend firme Euromaster Import-Export Ltd koji je lansiran na evropskom tržištu još 2000 godine. Od tada RAIDER nije promenio svoju viziju i misiju zasnovanu na potrebama i očekivanjima svojih potrošača. Raznolikost RAIDER električnog, reznog alata i materijala pokriva čitav spektar aktivnosti po razumnoj, pristupačnoj i konkurentnoj ceni. Pored električnih alata, RAIDER u ponudi ima i rezni alat, kao i druge proizvode. 

TOP GARDEN je brend alata, pribora i opreme za bašte, a TOP STRONG je brend alata, pribora i opreme za molerske radove. 

OFICIJELNI SAJT
Powered by WebExpress